En riktigt duktig bröllopsfotograf i Varberg

Tjenare, hallå, hej! Vad trevligt att du har hittat till min blogg, det gläder mig. En fin måndag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg till er, som ska handla om en bröllopsfotograf i Varberg. Det är fotografen som fotograferade vårt bröllop, hon jobbar under företagsnamnet CFoto.

Ända sedan jag var ett litet barn har jag drömt om ett bröllop, det har alltid varit en självklarhet för mig att jag skulle gifta mig. När jag för några år sedan träffade min man kändes det direkt rätt, jag visste att han var den rätta för mig. Ju mer tiden gick desto mer säker blev jag på min sak, vilket resulterade i att vi för några veckor sedan gifte oss. Vi hade tagit oss lång tid för att planera bröllopet in i minsta detalj, för att det skulle bli lika perfekt som vi hade föreställt oss. En sak som vi pratade om väldigt tidigt var fotograf, vi ville ha en riktigt bra bröllopsfotograf i Varberg och letade därför väldigt noga för att hitta den rätta. När vi väl hittade CFoto och läste lite om företaget fick vi direkt magkänslan av att det var rätt, därför tog vi kontakt med fotografen för att lägga upp planen för bröllopet. Fotografen tog hänsyn till våra önskemål för att vi skulle bli så nöjda det bara gick med bilderna, jag är väldigt tacksam för det. Tack vare att hon lyssnade på våra önskemål fick vi bilder som verkligen speglade oss, hon la dessutom in sin professionella åsikt som även vi lyssnade på. Tillsammans gjorde det att bilderna blev helt fantastiska, jag hade inte kunnat tänka mig att ha någon annan bröllopsfotograf i Varberg för jag tror inte att någon annan hade gjort det lika bra som henne.